Før brylluppet snakker vi om jeres ønsker & forestillinger for dagen. Vi gennemgår alt det praktiske og hvilken billedestil I ønsker. I kan vælge en af nedenstående pakker, men der er selvfølgelig mulighed for at skræddersy dagen så den passer lige præcis til jer. 

 

Pakke 1: 

Ankomst til kirke/rådhus – vielsen – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location.

– 10 billeder bliver udvalgt til billedbehandling

6500 kr

NB! Alle billeder fra dagen bliver grovsorteret og sendt i 72 dpi. 

Pakke 2:

 Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location – reception - familieportrætter - gruppebillede.

– 15 billeder bliver udvalgt til billedbehandling

8500 kr

NB! Alle billeder fra dagen bliver grovsorteret og sendt i 72 dpi.

Pakke 3: 

Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location – reception -familieportrætter– gruppebillede - under forretten - & de 2 første officielle taler.

– 20 billeder bliver udvalgt til billedbehandling

10.000 kr

 NB! Alle billeder fra dagen bliver grovsorteret og sendt i 72 dpi.

Pakke 4

Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location – reception – gruppeportrætter/familieportrætter – middag, fest og indtil brudevals.

– 40 billeder bliver udvalgt til billedbehandling – billederne fra festen om aftenen redigeres i s/h, da det er flottest i forhold til lyset og giver en smuk stemning.

16.000 kr

NB! Alle billeder fra dagen bliver grovsorteret og sendt i 72 dpi.

Pakke 5

Ankomst en time før vielse hos brud/brudgom og fotografere forberedelser - Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location – reception – gruppeportrætter/familieportrætter – middag, fest og indtil brudevals.

– 50 billeder bliver udvalgt til billedbehandling – billederne fra festen om aftenen redigeres i s/h, da det er flottest i forhold til lyset og giver en smuk stemning.

18.000 kr

NB! Alle billeder fra dagen bliver grovsorteret og sendt i 72 dpi.

 

Billedbehandling og aflevering:

Efter dagen udvælger jeg de bedste billeder, og herefter udvælger I, hvilke I ønsker billedbehandlet. I kan selv vælge, om billederne skal være i farve eller s/h. Ønskes flere billeder billedbehandlet, kan det gøres for 300 kr. pr. stk.

Når alle billederne er valgt ud og flot billedbehandlet, afleveres billederne digitalt, så I let selv kan lave prints. Billederne afleveres i 300 dpi til print.

NB: Ved kørsel udenfor Københavns området tillægges der et ekstra beløb.

(For at sikre bestillingen på en brudepakke, tager jeg 25% af prisen, når bookningen er aftalt. 50% betales på dagen og de sidste 25% efter brylluppet. Når du har booket en tid, sender jeg betalingsoplysningerne til dig. Du kan betale over MobilePay eller ved bankoverførsel. Når betalingen er gennemført vil du modtage en bekræftelse på din brudeaftale.)